Vidaus durys

Vidaus durys ir jų kokybę apibrėžianti charakteristika

Kai atlikta sienų ir grindų apdaila, tuomet statomos lauko ir vidaus durys. Renkantis vidaus duris reikia atkreipti dėmesį ne tik į jų estetinį vaizdą, bet ir į kokybę apibrėžiančią charakteristiką. Vidaus durys yra tikrai nekasdienis pirkinys. Kartais jos tarnauja visą gyvenimą ir dar būna pakankamai geros kokybės, kad jomis galėtų naudotis ir antra karta. Žinoma, kai kurie žmonės mėgsta atnaujinti savo gyvenamąją vietą ir darydami remontą keičia ir duris. Bet kuriuo atveju renkantis tokią prekę, kuri mums tarnaus kelias dešimtis metų, norisi įsitikinti, kad investuojama į kokybišką prekę. Štai keletas aspektų į kurių verta atkreipti dėmesį.

Medžiagų kokybė yra prioritetas renkantis kokybiškas duris. Pavyzdžiui, jeigu jūsų pasirinktos vidaus durys yra stiklinės, arba turi stiklinių dalių, tuomet verčiau rinktis duris su grūdintu stiklu. Ypač jeigu turite mažų vaikų ar gyvūnų. Išsirinkę duris su grūdintu stiklu jausitės ramiau ir gyvensite saugiau. Net jei jūs visuomet švelniai uždarinėjate duris, vis vien nesate apsidraudę nuo durų stiklų šukių, juk nesaugią situaciją gali sukelti kad ir patalpoje susidaręs skersvėjis. Be to, vidaus durys su grūdintu stiklu yra ilgaamžiška prekė. Į kai kurias duris, kurios gaminamos pagal specialų užsakymą, galima įdėti papildomą ventiliaciją. Atkreipkite dėmesį ar vidaus durų paviršius yra kokybiškas. Kokybiškos vidaus durys būna padengtos įbrėžimams ir chemikalams atspariu laminatu. Taip pat svarbu funkcionali ir iš kokybiškų medžiagų pagaminta vidaus durų furnitūra: be trukdžių rakinama spyna, tvirti, tylūs vyriai / lankstai, patogios, tvirtos rankenos, patikimi užraktai ir kita. Ir žinoma, ne ką mažiau svarbu, kad perkamos vidaus durys atrodytų estetiškai ir kokybiškai. Derėtų atkreipti dėmesį durų paviršiaus sujungimus ir kraštus. Vidaus durys vizualiai atrodys geriau ir tarnaus praktiškiau, jei kraštai bus užapvalinti, jeigu ant jų bus užleista plėvelė ir nesimatys sujungimų.

Nepamirškite vidaus duris rinktis ne tik pagal vaizdinį efektą, bet ir pagal jų kokybę bei specifines savybes apibrėžiančią charakteristiką. Be to, šie aspektai puikiai tinka ir renkantis lauko duris.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top