granulines krosneles

Granulinės krosnelės – karšta revoliucija. Granulės

Granulinės krosnelės – karšta revoliucija bijantiems susitepti rankas. Tai faktas, kurį paneigti būtų sudėtinga. Lyginant su bet kokiu kietuoju kuru (netgi švariaisiais pjuvenų briketais) šildydamiesi medžio granulėmis rankas išsitepsite tiek pat, kiek į katino dubenėlį pripildami sauso maisto.

Medžio pjuvenų granulės – tai suspausta medienos biomasė. Šis kuras yra švari, natūrali alternatyva kitam kietajam kurui, turinti daug pranašumų: sąlyginai mažą kainą palyginti su gaunama šiluma didelė energijos koncentracija (mažame granulės tūryje neįprastai didelis ekologiškumas). Kūrenant granulines krosneles ar pramoninių katilinių eksploatacijoje, oras anglies dvideginiu teršiamas minimaliai.
Gaminant šias granules, nėra naudojami klijai ar kiti cheminiai priedai. Granules šimtu procentų sudaro mediena (didelė suspaudimo jėga sąlygoja jog mažoje granulėje yra talpinamas labai didelis kiekis kuro).

Ši kuro rūšis yra švari, natūrali ir visiškai nekenskminga aplinkai. Medžio kuro granules lengviau sandėliuoti ir transportuoti, taip pat jos užima mažiau vietos. Medžio pjuvenų granulės dažniausiai yra gaminamos 6 ir 8 milimetrų dydžio ir namų šildymui fasuojamos 15 kilogramų maišeliais.

Šiuo metu rinkoje siūlomos:

  • DIN plus sertifikuotas granules (pelenų kiekis 0,29 proc.);
  • Maumedžio pjuvenų granules (pelenų kiekis 0,35 proc.);
  • Maišytos medienos granules (pelenų kiekis 0,52 proc.);
  • Spygliuočių (pelenų kiekis 0,6-0,7 proc.);
  • Kitos.

Granulinės krosnelės – ne tik ekonomiškai ir ekologiškai apšildys Jūsų namus, tačiau pagal galimybes sumontuota matomoje vietoje kartu bus ir puiki interjero detalė, pakeičianti malkomis kūrenamą židinį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top