paleciu keltuvai

Geriausias būdas paletėms kelti: koks jis?

Pramonės sferoje ar individualių namų statyboje, kur į specialius planus įtraukiama palečių naudojimas, reikalingas toks prietaisas arba įrenginys, kurio pagalba būtų keliami dideli svoriai. Šiandien ypač dažnai pasitaikantis daiktas statybų, pramonės, technikos bei kitose srityse yra paletės, o jų transportavimui į aukštį dabar yra skirti unikalios konstrukcijos palečių keltuvai.

Palečių keltuvas priskiriamas prie pramoninių keltuvų kategorijos. Šio tipo liftai dar yra vadinami vertikaliaisiais krovinių keltuvais, tad jais galima lengvai ir greitai kelti įvairios paskirties ir dydžių paletes.

Dideli kiekiai krovinių, sukrautų ant medinių padėklų, palečių yra keliami į kitą pastato aukštą su palečių keltuve suprojektuota tvirta platforma. Palečių keltuvas taip pat pritaikytas ir tokiems kroviniams kaip dideli vežimėliai, sunkūs mechanizmai ir daugelis panašių įrenginių.

Kokių pajėgumų yra palečių keltuvas? Jau minėjome, kad jame galima talpinti iš tiesų nemažai įvairiausios paskirties ir gabaritų krovinius bei įrenginius, tačiau verta pridurti, jog šio keltuvo pritaikymas taip pat yra ne ką mažesnis: su palečių keltuvais galima perkelti krovinius iš fabrikų, sandėlių, gamyklų patalpų į aukštesnes vietas, pavyzdžiui, pastogę, stelažų sistemą, kuri yra pačiame viršutiniame aukšte.

Palečių keltuvas montuojamas tiek prie pastatų, tiek prie pastogės patalpų vidinių bei išorinių pusių.

Taigi, jeigu pastaruoju metu pagrindinis jūsų galvos skausmas yra lengvas bei ypač saugus būdas kroviniams kelti, rekomenduojame palečių keltuvus. Tokie pramoniniai keltuvai ne tik pagreitins darbą, bet ir užtikrins, kad keliami kroviniai galutinį tašką pasiektų pradinės būklės, be jokių defektų.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top