klinkerines grindinio trinkeles

Kuo geriausia iškloti gyvenamųjų namų kiemą?

Pavargote nuo svarstymų, kuo iškloti savo namų kiemą? Nežinote, kokios medžiagos galėtų būti tinkamiausios klojant grindinį, kuriuo važinės automobiliai? Klinkerio grindinio trinkelės – išeitis, norintiems patvarios, nereikalaujančios didelės priežiūros medžiagos. Elegantiškos išvaizdos, lengvai sudedamos trinkelės yra ypatingai tvirtos, todėl puikiai tinka jomis važinėti net ir sunkiomis mašinomis. Šios, ne vieną privalumą turinčios grindinio medžiagos yra pranašesnės už betonines trinkeles. Ką dar reikėtų žinoti apie klinkerio grindinio trinkeles ir jų klojimą?

Klinkeris – dar senovėje naudota medžiaga

Klinkeris – tai ne kas kitas, o specialiai apdirbtas molis. Ypač aukštos kaitros krosnyse išdegta žaliava įgauna ypatingų savybių – tvirtumo bei atsparumo bet kokiems atmosferos svyravimams, druskoms. Paprastai klinkerio gamybos procese nėra naudojamos cheminės medžiagos, o įvairios molio rūšys maišomos su vandeniu.

Dabar klinkeris, kaip ir senovėje, vis dar tebenaudojamas statybos darbams ar pastatų apdailai. Priklausomai nuo poreikio nūdienos gamintojai gali pasiūlyti skirtingų formų, spalvų ar dydžių klinkerines plyteles, plytas ar trinkeles. Pastarosios – itin paklausios gyvenamųjų namų kiemų grindinio klojimui.

Klinkerio grindinio trinkelės – nebijo tepalų poveikio

Dėl išskirtinės savo sudėties klinkeris naudojamas įvairios paskirties objektų apdailai, pavyzdžiui, terasoms, garažų grindims, kiemo grindiniui kloti ir panašiai. Gyvenamųjų namų teritorijoje, kur automobiliais važinėjama arba jie paliekami stovėti, keramikos trinkelės turi būti kuo tvirtesnės. Be to, klinkeris į save neįgeria tepalų, tad jomis galima drąsiai važinėti mašinomis. Klinkerio produkcija – lengvai prižiūrima, o jų valyti ar plauti beveik niekada nereikia.

Malonus jausmas stovint basomis

Lyginant su betoninėmis, klinkerinės grindinio trinkelės yra kur kas šiltesnės, tad vasarą ant jų atsistojus basomis bus juntama maloni šiluma. Iš natūralių medžiagų gaminama produkcija nekenksminga jomis vaikščioti net ir mažiems vaikams. Nepalyginamai jaukesnis jausmas, vaikščiojant klinkeriu ir betonu, neabejotinai – privalumas, kurį galima išnaudoti ištiesus šio tipo trinkeles savo kieme.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top