Kokie apšvietimo sprendimai yra madingi šiomis dienomis?

Apšvietimas suteikia interjerui arba paprastumą arba išskirtinumą. Daugelis nenumano kokį stiprų poveikį apšvietimas daro bendram vaizdui. Apšvietimas suteikia estetiką bei nuotaiką. Labai dažnai ilgai ieškome sienų spalvos, tačiau numojame ranka į apšvietimą, deja, tai klaida, nes su teisingu apšvietimu galima nuveikti kur kas daugiau. Kiekvienais metais dizaino industrijoje atsiranda vis naujų idėjų kaip interjerą padaryti dar patrauklesnį, subtilesnį bei išskirtinesnį ir nei vieno nepaliekančio abejingo. Apžvelgiame būdus kaip galėtumėte jas įtraukti ir į savo namus.

Tausojantis energiją

Visose interjero tendencijose yra propaguojamas tvarumas, apšvietimas – ne išimtis. Šviestuvai naudoja dar mažiau elektros energijos bei patys yra pagaminti iš perdirbtų atliekų. Perdirbtas medis, popierius, keramika, stiklas, plastikas, metalas dar dažniau atsiranda interjere. Be to tokie šviestuvai yra modernūs ir nešantys žinią, kad man svarbu kas bus rytoj, padėkime planetai.

Išmanioji technika

Kas gali būti patogiau už išmanųjį apšvietimą? Gyvenant tokį greitą gyvenimą, technologijos mums padeda pasiekti daugiau. Žmonės yra įpratę prie tradicinių šviesos jungiklių, bet vis dažniau šiuos pakeičia išmanieji, jums nereikia eiti iš kito kambario galo išjunginėti šviesos. Apšvietimą galite valdyti per balso komandas ar programėles telefone. Taip pat galite pasirinkti apšvietimo intensyvumą ir spalvos temperatūrą. Vis dažniau yra renkamasis apšvietimas, kuomet yra galimybė koreguoti šviesos toną. Vieniems vasarą norisi šaltesnio tono, o žiemą šiltesnio. Norint kambaryje sukurti jaukumą, pasirinkite šiltą apšvietimą, o planuojant dirbti ir būti fokusuotam – šaltą. Taip pat galite pasirinkti neįprastą garsinį žadintuvą, bet palaipsniui ryškėjančią šviesą, imituojančią saulėtekį. Tai padės pagerinti organizmo būklę ir jaustis žvalesniu visos ateinančios dienos metu. Tai reti sprendimai, bet greitu metu išmanieji namai, kaip ir dirbtinis intelektas, pradės dominuoti kiekvieno kasdienybėje.

Interjero akcentai

Kuriantis namų interjerą yra geriau daugiau apšvietimo nei mažiau, visada galėsite jį sumažinti, pritemdyti ar tiesiog išjungti. Apšviestos užuolaidos, paveikslai, lubų perimetras, televizoriaus siena ar spinta, tai dažnai sutinkami akcentai dabartiniuose, jau įrengtuose namuose. Lubose išdėstytas perimetrinis apšvietimas didelį kambarį gali paįvairinti, erdvė išlieka neapkrauta, bet taip pat netampa tuščia. Akcentinė televizoriaus siena – su iš po televizoriumi atsimušančia šviesa, prikausto dėmesį ir suteikia gylio.

Išskirtiniai šviestuvai

Norint užbaigti ir apjungti interjerą, keliaujame prie tekstilės, tai yra užuolaidų, kilimų, pagalvėlių, tačiau visumą galime papildyti ne tik šiais daiktais, bet ir tekstūruotais šviestuvais. Unikalios formos šviestuvai taip pat atranda kelią į šių metų namus. Kadangi tai nėra tradicinis požiūris į apšvietimą, svečiai bus sužavėti jūsų namų interjeru. Stilingi šviestuvai sukuria įdomią ir akiai patrauklią erdvę, galbūt šviestuvas gali tapti pagrindinis jūsų interjero akcentas –  meno kūrinys., įvairių šviestuvų galite rasti https://maisonhome.lt/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt kamtoreikia.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top